Skip to main content

Dive a little deeper to feel alive again

  • Patriek Albers
  • Blog

Wat er in zit moet er nu echt uit! Mijn hoofd... is het wel goed genoeg, wat vinden anderen, dadelijk lukt het nog. Natuurlijk komen mijn eigen thema's geregeld in het dagelijks leven voorbij.

Zelf ben ik al een aantal jaar op een persoonlijke ontdekkingsreis. Op deze reis ontmoet ik een diversiteit aan reisgenoten, met allemaal hun eigen verhaal, achtergrond en bijbehorende thema's. Ik krijg uitdagingen op mijn pad en probeer hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

  • Soms wilde ik vluchten, maar dat gaat niet, wat er is neem je mee op die vlucht.
  • Soms wilde ik wegkijken, maar dag gaat ook niet, wat er is kijk je niet weg.
  • Soms wilde ik het oplossen, maar dat gaat ook niet, wat er is los je niet op.

Pas toen ik bleef in het moment, zonder oordeel ging kijken en minder mijn best ging doen voor anderen om het op te lossen, kwam er ruimte voor mezelf en het besef dat alles bij jezelf begint, altijd. Je hebt altijd een keus, misschien niet in wat jou toekomt, maar wel hoe je hiermee om wilt gaan.

Stel je wel eens de vraag? Waarom komt dit op mijn pad en wat kan ik er mee, vanuit mijn eigen kracht.

Ik voel me op mijn plek als procesbegeleider om beweging te krijgen in een organisatie, team of individu. Vanuit een systemisch blik coachen vanuit intuïtie. Losmaken wat vast zit, patronen doorbreken, energie laten stromen om jouw ambitie waar te maken.

Voor volgend jaar ben ik op zoek naar jou, om samen met mij en andere reisgenoten op ontdekkingsreis te gaan.

Met een eigen praktische aanpak die het hoofd aanspreekt en het lichaam activeert. Samen brengen we de boel met een lach en een traan in beweging. Jij zult hier de rest van je leven profijt van hebben, en jouw omgeving ook trouwens.

Vanuit jouw eigen ik, als middelpunt van jouw leven ga je op een innerlijke reis om jezelf te ontmoeten. Hoe dichter je bij jezelf kunt zijn hoe waardevoller en waanzinniger je leven zich voor jou ontvouwt.

Oja, ik ga je niet leren zweven, ik weet namelijk zeker dat dat niet lukt. We springen eerder in het diepe en maken ruimte om in beweging te komen. Vanuit het hier en nu, met positieve energie en heel veel plezier. Klinkt goed toch?

In maart gaat het i4C jaarprogramma van start met 10-15 deelnemers.

Jij bent het waard! Meld je aan voor een persoonlijke kennismaking of om op de hoogte te blijven. Uiteraard deel ik jou mijn persoonlijke verhaal. Zin in! Connect, stuur me een bericht en wie weet drinken we binnenkort samen koffie.