werken aan een waanzinng en waardevol leven

"Het gevoel dat je iets meer wilt doen met je leven"

neem dan vandaag nog het beste besluit van dit jaar

Werken aan een waanzinnig en waardevol leven?

Wat heb ik besloten

Mijn levenservaring deel ik graag met anderen vanuit een positieve blik op de volgende stap, uitdagingen zijn er om aangepakt te worden. Neem verantwoordelijkheid en begin met te zeggen dat iets WEL kan. Maak ruimte om de uitdaging aan te gaan en vertrouw op je eigen proces, want dat is het, een proces. Het mooie is dat je dit niet zelf hoeft te doen, maar juist in verbinding met anderen. Mijn besluit staat vast. Ik help anderen om te werken aan een waanzinnig en waardevol leven, door ze uit de waan van de dag te laten stappen. Dat kan uit diverse perspectieven, een ondernemer richting zijn bedrijf of team, een professional die een volgende stap wil zetten. Iemand met een droom die niet tot het doen van de droom komt en ga zo maar door. 

Hoe is het zo gekomen

Als vader van twee jonge kinderen, toen 2 en 0 jaar, kregen mijn vrouw en ik in 2008 te maken met een plotselinge verandering in ons leven. Mijn vrouw kreeg problemen met haar gezondheid. We hadden gezinsuitbreiding, het lot wat haar overkwam, we waren in 1x met z’n vijven. En daar mag je mee omgaan. 

Ruim 10 jaar zijn we inmiddels bezig om hier enige grip op te krijgen, helaas is dit tot op heden nog nooit echt het geval geweest. We dachten met een projectmatige aanpak de boel wel even op te lossen. Gaandeweg in het proces bleek dit niet mogelijk. Ziekenhuis in ziekenhuis uit, vallen en weer opstaan. Ik kan ga er een boek over schrijven.

We moesten er vanuit gaan dat de kwaliteit van leven steeds minder zou worden. We hebben toen besloten om met een positieve blik zoveel mogelijk uit het leven te halen. Werken aan een gelukkig en gezellig gezin, want werken is het., geloof me.

Tijdens deze periode heb ik altijd aan de zijlijn gestaan. Mijn vrouw was degene die er echt voor moest vechten. Ik zou de ballen verder wel in de lucht houden, en doe dat nog steeds, middels een virtuele zorgknop. Wat wil ik dan worden als ik groot ben... in ieder geval een waar(de)maker van het leven.

Word ook een waar(de)maker van het leven! 

Mijn zingeving of missie is om ondernemers, professionals, of moet ik gewoon zeggen mensen die meer uit het leven willen halen, uit de waan van de dag te laten stappen. Juist op die momenten de zijlijn opzoeken en bewust bezig zijn met het creëren van (eigen)waarde. Waarde die bijdraagt aan het realiseren van je eigen droom. Daar is tijd, ruimte en aandacht voor nodig, iedere dag... Vandaar de waar(de)maker… van waandacht naar aandacht.

Ik moet zeggen dat het mij bloed zweet en tranen heeft gekost om te komen waar ik nu ben. In werk, gezin, familie en vriendschappen, you win some, you lose some. Wat mij uiteindelijk heeft geholpen is mijn eigen aanpak echt toe te passen en het besluit nemen om iedere dag aan mezelf te werken. Een van de belangrijkste momenten is dat ik mijn zijngeving vond en mij dit focus gaf op het waarmaken van mijn droom. Terwijl ik hier mee bezig ben toets ik de voortgang dagelijks en maak ik het meetbaar, vanuit het nu en vier ik mijn succes. 

Door mijn ervaring met proces- en prestatiemanagement verbind ik mensen en middelen met als doel het tot stand brengen van het gewenste resultaat voor de fan die er (nog niet) om vraagt. Geen ondernemer, maar een bovengever, dat typeert mij. 

Werken aan een Waanzinnig en Waardevol leven

Met de waar(de)maker 3.0 is iedereen in staat om ook te kiezen voor een waanzinnig en waardevol leven. Het blijft echter niet bij kiezen, we gaan het ook waarmaken, en daar moet je iets voor doen, namelijk keihard werken, vooral aan jezelf. Zoals gezegd, heb ik al besloten om mij de komende jaren toe te leggen op het zijn van de waar(de)maker van mijn leven.

Doe je mee?

Ik nodig je graag uit om je eigen waanzinnige pad te bewandelen. Wat kost het om te starten? 1 euro per dag. Daarvoor krijg je een eigen veilige werkomgeving, een gezamenlijke ruimte om samen te werken en toegang tot nieuwe content. Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe het laatste nieuws en helemaal mooi.

Ik ben online in de buurt met een dosis energie, positiviteit en creativiteit. Altijd met respect en zonder oordeel om samen succesvol te zijn. Iedereen die moeite heeft om uit de waan van de dag te stappen is van harte welkom om zich aan te sluiten. Juist aan de zijlijn ga je dingen zelf anders zien. Ik help je daar graag mee.

Van waan naar waar(de)maken!!! 

Stap alvast een uur uit de waan en Waardevol, ik wil een gesprek, wedden dat we er allebei iets aan hebben.